Privatlivspolitik

Det Røde Pakhus er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som leverandør eller kunde handler med os, eller i øvrigt gør brug af de services og ydelser, som vi tilbyder.

Vi behandler ikke personfølsomme oplysninger – kun almindelige personoplysninger. Vi tilstræber, at du følger dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger.

Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne privatlivspolitik og gældende lovgivning.

1. Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er:

Det Røde Pakhus
Havnevej 10
4230 Skælskør
Mail: web@detrodepakhus.dk
CVR: 34987122

2. Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Det kan være nødvendigt for os at indsamle og gemme dine oplysninger i op til 5 år I følgende tilfælde:

 • Når du handler med os som leverandør
 • Når du handler med os som kunde – eller i øvrigt bruger de services, som vi tilbyder.

Når du som leverandør leverer kunst og design produkter til os / sælger kunst og designprodukter i kommissions hos os, indsamler vi en række oplysninger om dig for effektivt at kunne kontakte dig.

Vi indsamler kun de nødvendige oplysninger om dig, som fx adresse, telefonnummer, mailadresse, bankoplysninger mv. Vi opbevarer disse oplysninger i vores levendøroversigt.

Når du som kunde ønsker at købe et produkt, deltage i arrangementer, modtage nyhedsbreve eller i øvrigt gøre brug af vores services, indsamler vi en række oplysninger om dig, for effektivt at kunne administrere din kunderelation til Det Røde Pakhus . Vi indsamler kun de nødvendige oplysninger om dig som fx adresse, (leveringsadresse hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, mailadresse, betalingsoplysninger mv. for at kunne gennemføre handlen.

Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du handler i vores webshop.

Vi behandler og gemmer dine personlige oplysninger, hvis du frivilligt har oplyst dem til os, fx i forbindelse med et køb i Det Røde Pakhus butik eller webshop, deltagelse i et arrangement, tilmelding til vores nyhedsbrev, eller hvis du har kontaktet os med spørgsmål via mail eller telefon.

3. Formål med anvendelse af dine personoplysninger

Vi kan anvende dine personoplysninger til følgende formål:

 • For at kunne håndtere køb/salg af kunst og design produkter (fx til udstedelse af faktura)
 • For at kunne kontakte dig fx i forbindelse med køb/salg af kunst og design produkter
 • For at kunne besvare dine henvendelser.
 • For at kunne sende nyhedsbrev til dig – KUN hvis du har anmodet om det.
 • For at kunne invitere dig til arrangementer i Det Røde Pakhus.
 • For i øvrigt at kunne tilbyde dig de produkter og services, som du anmoder om.
 • Til målrettet markedsføring – KUN hvis du har anmodet om det.

4. Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Scan Pay, inklusiv den information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os i vores webshop.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

5. Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Kinsta og betalingssystem gennem Scan Pay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Kinsta’s datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

6. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet dine persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: galleri@koebmandsgaarden.dk.

Hos Det Røde Pakhus er det kun personalet, samt vores eksterne revisor, som kan have adgang til de personlige data – vi er alle underlagt tavshedspligt.

7. Ændring af vores privatlivspolitik

Vi opdaterer kontinuerligt vores privatlivspolitik for at sikre os, at vi informerer dig så præcist som muligt, og for at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at vi løbende vil opdatere og ændre denne privatlivspolitik.

8. Spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik eller de personoplysninger, som vi evt. har indsamlet og behandlet om dig.

Det Røde Pakhus
Havnevej 10
4230 Skælskør
Mail: web@detrodepakhus.dk
CVR: 34987122

Få alle arrangementer direkte i din mailboks hver måned

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.