Stig og vennerne (Stig Rossen synger med Bamses venner)

Stig og vennerne glæder sig til at besøge Det Røde Pakhus i Skælskør d. 15. juni 2024.

Musisk Forening åbner dørene kl. 20 og koncerten er kl. 21. Koncerten er stående. Billetter købes på Billetto.dk.

Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming “Bamse” Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og bassist Allan Nagel samt Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemming pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal i 32 år i træk, og arrangørerne ville gerne markere afslutningen på denne ære ved en hyldestkoncert til Bamse. Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses venner modtage denne afløser?

Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise respekt for den afdøde sanger.

Koncerten blev intet mindre end magisk, og Stig og bandet blev derfor enige om, at de ville forhøre sig hos tidligere arrangører af koncerter med Bamses Venner, om nogen af dem var interesseret i en sådan en hyldestkoncert. Der var seks af dem.

Efter en spæde start med syv koncerter i 2011 har Stig og vennerne oplevet en støt stigende popularitet, og er nu et af de mest populære danse- og underholdning band i Danmark.

Som Stig altid siger efter første sang: “Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på er ved at holde en fest”, og så bliver den ellers trykket af med de allerbedste hits fra Bamses repertoire: Vimmersvej, Se min læge er en diktator, Endnu engang, Bamsefar, Hvorfor går Louise til bal, Venner kom og se, Alice, Kongens Have, I en lille båd der gynger og mange flere.

Begivenheden er afsluttet.

Dato

15. jun 2024
Udløbet!

Tidspunkt

19:00 - 23:00

Mere info

Mere information
Kategori

Arrangør/Brugergruppe

Musisk Forening Skælskør
Mere information
QR-kode