Foredrag med OL guldvinder Anne-Marie Rindom. Læs mere her

Kom til et top motiverende foredrag med verdens bedste kvindelige sejler, verdensmester og OL guldvinder Anne-Marie Rindom.

Siden Anne-Marie Rindom var syv år, har hun elsket at sejle. Hendes imponerende karriere begyndte i Horsens Sejlklub og i hendes ungdomsår både deltog og vandt hun flere mesterskaber, heriblandt VM og EM i Europajollen. I 2019 blev Anne-Marie kåret som verdens bedste kvindelige sejler.

I 2012 deltog Anne-Marie ved sit første OL i London, hvilket var en stor oplevelse. En OL-oplevelse som skulle vise sig at blive endnu større. Fire år senere deltog Anne-Marie ved OL i Rio de Janeiro, hvor hun vandt bronze. Det var en drøm, som gik i opfyldelse, men som bekendt blev det ikke sidste gang Anne-Marie skulle bringe medaljer med hjem fra OL. I sommeren 2021 kunne Anne-Marie nemlig tilskrive sig titlen OL guldvinder ved OL i Tokyo 2020.

OL-guld er for mange atleter det højeste mål og toppræstationen over dem alle. Det kræver årevis af kompromisløs træning – både fysisk og mentalt – at opnå det ypperste.

I sit inspirerende og topmotiverende foredrag fortæller Anne-Marie Rindom alt om, sin vej til OL-guld, hvordan det føles at præstere og lykkes under pres, og ikke mindst hvad hun har gjort for at bibeholde sin vindermentalitet – selv når drømmen er ved at briste.

Begivenheden er afsluttet.

Dato

07. mar 2022
Udløbet!

Tidspunkt

19:00 - 21:30
Kategori

Arrangør/Brugergruppe

SAS Skælskør Amatør Sejlklub
QR-kode